Bussresor till Milano

Det finns några företag som anordnar trivsamma bussresor till Milano. Ölvemarks är ett av dem, de erbjuder en 8-dagars resa till den italienska rivieran som också inkluderar San Remo, Provence och Monaco. Du reser på en söndag och tillbringar fredag till söndag påföljande vecka i Milano. Här bjuds det på vinprovningen, guidad stadstur, besök på det fantastiska galleriet Vittorio Emanuele II samt egen tid på stan. I denna resa ingår 5 middagar och priset ligger ungefärligen på 8500 kr. Anslutningsorter finns på över 140 städer och orter i Sverige. Även Resekonsulterna anordnar en kombinerad flyg – och bussresa till Milano. Resan varar i 5 dagar och inleds med flyg från Stockholm till Milano. Efter ankomst görs en kort stadstur med operabyggnaden La Scala, domkyrkan och galleriet Vittorio Emanuele II. Inkvarteringen under fyra nätter sker på hotell i Milano, men dagsutflykter görs även till Verona, Vicenza och Gardasjön. Under resans sista dag har du tid att bekanta dig med Milano lite mer på egen hand.

För den som älskar italiensk ligafotboll så anordnar Björk och Boström speciella fotbollsresor till Milano. Du reser över en weekend, bor centralt i Milano och åker runt med buss genom staden under ledning av en guide. På söndagen är det dags för höjdpunkten, matchen! Företaget har ett direkt samarbete med klubbarna AC Milan och FC Inter vilket innebär att ni köper biljetter direkt från klubben och erbjuds förnämliga platser på den anrika Giuseppe Meaza – stadion. Under våren anordnar Björk och Boström följande resor till Milano:
Inter – Fiorentina 13 april.

Milan – Inter 2 -5 maj.

Milan – Udinese 18 maj.

Det finns alltså goda möjligheter att ta en bussresa till det fantastiska Milano som är anpassad för just dina behov och önskemål, vare sig du föredrar fotboll, kultur eller bara vill shoppa loss i denna modets Mecka!
Besökarnas information om Bussresor

Flyga eller åka buss?

Jag har både åkt buss och flygit till Milano. Och bussresor tar lång tid att åka hit. Så jag föredrar att flyga. Men finns många bussbolag som anordnar trevliga bussresor hit där allt är inkluderat. Så det är väldigt praktiskt om man vill se så mycket som möjligt utan att egentligen behöva anstränga sig själv :).